vrijdag 21 mei 2010

Nachtvlinder

Zoals gewoonlijk was ik het helemaal vergeten. Er zou vandaag een update zijn van de Albert Heyntjes en ik hoorde gisteren pas dat dit vandaag zou zijn.

Dom, dom, dom natuurlijk, want ik wilde nog een nieuw theedoekje maken als verjaarscadeautje voor de over-oma van Sophietje.
Zij heeft geen internet dus ik kan het hier zo maar opschrijven ;)

Ik besloot daarom – ondanks dat ik Dijn al een berichtje had gestuurd dat er bij mij niets te up-daten viel – vanavond halsoverkop aan Theedoek II te beginnen.

Het kronenproject schoof ik terzijde (in de lapjes-mand, jij) en ging op zoek naar een patroon dat bij de over-oma van Sophietje past.

Ik begon om zes uur met borduren en na een uurtje had ik dit:

klik,klik voor groter beeld:

een vlinder.

Ik kookte asperges en aardappeltjes en we dronken een glaasje, daarna was er espresso met een bonbonnetje, we praatten gezellig wat na en daarna ging ik weer verder.

Om kwart voor elf hield de merel die vanaf vanmorgen vroeg onafgebroken aan het zingen was geweest het voor gezien. Die ging naar bed en ik borduurde voort.

Na een uurtje borduren had ik dit erbij:

een Ding. Ik keek heel even televisie en ging weer door. Om kwart voor twaalf hield ik op, maakte de laatste foto en probeerde nog voor twaalven dit logje te schrijven.

Net niet gelukt, het is inmiddels vrijdag de 21e, maar Dijn kan trots op me zijn, er is een update!

20 Reacties

Geen opmerkingen: