zaterdag 3 april 2010

Elma rolt verder

Gisteren kreeg ik een berichtje van Gerard, die in Frankrijk woont, dat ook hij een klein merklapje heeft ontworpen naar aanleiding van ons Timmerwerf-merklapje.

Gerard schreef: "Het merklapje van Elma heeft me geïnspireerd om zoiets te maken voor onze "salon". Het is een lapje geworden met de tekst van de salon erop, het wapen van Mirande met twee engeltjes die een banderol vasthouden en de datum. Een eenvoudig randje er om en het ziet er leuk uit.. Het ligt nu in de markthal van Mirande, waar het vandaag en morgen (vrijdag 2 april en zaterdag 3 april)wordt verkocht als pakketje. Dank zij jouw weblog is er een merklapje ontstaan, als souvenir aan deze gebeurtenis. Dank!

Behalve een Noord-Zuid lijntje,een Zuid-West-lijntje en een Noord-Westlijn is er nu ook een verbinding met het buitenland. Ik wil Annemieke, Mariette, Nora, Loes en Gerard veel succes wensen met hun Salon en hoop dat er in de toekomst nog veel mooie handwerkjes gemaakt zullen worden door jullie. Meer over de salon in Mirande en het merklapje vind je op het weblog van Gerard

En wat betreft Elma: jouw "rolletje" rolt steeds verder, een mooi succes voor jouw Timmerwerf-ontwerpje

Fijne paasdagen allemaal!

13 Reacties

Geen opmerkingen: