maandag 15 februari 2010

Jarig Jetje

In alle museum drukte zouden we bijna vergeten dat er deze week ook nog een piepklein Jarig Jetje in ons midden was.
Omdat haar verjaardag op 'opvang-dag' viel en pappa en mamma moesten werken kwamen we gisteren haar verjaardag vieren. Dat gaf mij net even de tijd om nog een speciaal vlaggetje voor haar verjaardag te maken

Vorig jaar kreeg ze de hele slinger en het plan is om er iedere verjaardag een speciale bij te maken.
Dit jaar stond dat in het teken van Kitty, want Kitty is op pappa en mamma na wel een van de belangrijke "personen" in haar leventje. Heb ik Sophie aan de telefoon dan vertelt ze steevast een heel verhaal over "titty".
(en oma maar vertalen ;) )
Ik hoef niet te vertellen dat Sophie blij was met haar vlaggetje. Ze houdt van dingen met lapjes en roept dan steevast "wow, wow" ter goedkeuring van haar cadeau terwijl ze er zachtjes overheen aait.
Op dit lapje ontdekte ze direct haar Kitty en dus werd het dankbaar in ontvangst genomen.

Sophie leert razendsnel en dus had ze na een paar bezoekers al in de gaten dat iedereen vandaag een cadeautje voor Sophie meebracht. Toen huisvriend Peter zich aandiende stond ze al vrolijk met twee armpjes in de lucht te zwaaien om haar present in ontvangst te kunnen nemen. Er kwam een dokterstasje uit, een niet verwonderlijke keuze van de gever ;)
Ze heeft het tasje niet meer losgelaten. Het bleek ook prima te dienst te doen als koffertje om de door haar veroverde chipjes in te vervoeren.
Te samen met het schattige broodtrommeltje met twee handvatjes wat ze van mijn moeder kreeg had ze letterlijk haar armpjes vol met tas.
Ook een woord wat ze graag uitspreekt, TAS
Dat kan nog wel eens wat worden met dit meiske :)

23 Reacties

Geen opmerkingen: